Kristoffer Hivju måtte ha med seg en Audi for å nyte omgivelsene ved Tisleifjorden, du får en enda bedre opplevelse om du tar med deg skøytene dine til fjells i jula …

Vi ønsker oss alle et gnistrende skiføre i jula, men det ser ikke ut til at det lar seg gjøre i år. Derimot ligger forholdene godt til rette for å gå på skøyter på Tisleifjorden – verdens kanskje vakreste skøytebane, i det minste en av landets …

Sammen med Icedrive Events og Visit Golsfjellet legger derfor Golsfjellet Utmarkslag til rette for at du kan ta med deg skøytene dine til fjells denne jula.

Målinger viser at isen nå er ca 20 cm tykk. Den vil bli kontrollmålt på nytt av Icedrive senere denne uka.

Det er parkeringsmuligheter ved nedkjøringen til isbanen (ved Glomsrud).

Dersom du kommer med bil vil det være mulig å parkere ved nedkjøringen til banen. Veien vil bli stengt med en barriere slik at det ikke blir mulig å kjøre ut på isen.

Icedrive Events setter opp skilt ved elveosen og andre steder med svakere is.

Husk at all ferdsel på isen skjer på eget ansvar, sørg derfor for at du følger rådene om trygg ferdsel på islagte vann.

Etter ca 15. januar, når isbanen blir tatt i bruk for sesongens kjøreopplæring, blir det mulig å benytte banen med skøyter, spark eller til fots alle søndager.

Det jobbes også med å legge til rette for et skispor mellom Glomsrud og Lykkja. Mer informasjon om dette kommer i løpet av vinteren.

Tusen takk for at du velger Golsfjellet som ditt fritidsparadis 🙂

God tur, og riktig god jul!

Hilsen Golsfjellet Utmarkslag, Icedrive Events og Visit Golsfjellet.

NB! Lurer du på hva Kristoffer Hivju gjorde med en pizza og Audi på Tisleifjorden? Les hele saken her …