Uansett reisemål, er det lite som kan måle seg med å ha selskap av et esel!

Nå trenger du ikke lenger å ta turen helt til Betlehem for å kunne nyte det eksotiske selskapet av ekte esler. På Tubbehaugen camping har nemlig Jan og Malke gått til anskaffelse av intet mindre enn fem herlige, sjarmerende, stae og egne esler.

Esler er veldig sosiale dyr som elsker oppmerksomhet, og de blir gjerne med deg på tur. De er ikke så stae og egne som ryktet vil ha det til, men de foretrekker at de får bestemme premissene for turen … Det vil si en tur uten kjas og mas, ikke noe sterss – men en rolig tur hvor du får en unik nærhet til turfølget ditt (altså eselet, ikke nødvendigvis de andre som er med på turen).

Jan og Malke på Tubbehaugen har forskjellige turalternativ med utgangspunkt på campingen, men kan også tilby turer ut fra dine ønsker. Du kan ta med deg en god lunsj, som eselet selvsagt kan bære for deg. Barna kan både leie eselet eller kanskje til og med ri et lite stykke, så lenge det er under oppsyn av en voksen.

Esler er like unike, sære og spesielle som vi mennesker – og må derfor selvsagt behandles med den største respekt :-).

Unn deg en unik opplevelse, ta med noen du er glad i på eselvandring på Golsfjellet.

Kontakt Tubbehaugen camping på tlf 9215 6282 eller post@tubbehaugen.no for å reservere et esel eller to nå!