Gudrun Hesla fra Oset høyfjellshotell representerte reiselivsnæringen i møte næringsminister Jan Christian Vestre og NHO-leder Kristin Krohn Devold til samtale vedrørende situasjonen i reiselivet på Dagsnytt 18 i dag.

Tema for samtalen var kompensasjonsordningen i forbindelse med de nye smittevernsrestriksjonene. Gudrun var tydelig på at det nå er viktig å fokusere på det langsiktige perspektivet, da spesielt arbeidet for å beholde og rekruttere kompetente medarbeidere – som nå er i ferd med å forsvinne over i andre bransjer på grunn av usikkerheten i reiselivsnæringen.

Mens Krohn Devold påpekte at bedriftene nå taper penger på kort sikt og må få kompensert de konkrete tapene knyttet opp mot avbestillinger, redusert omsetning og svinn – løftet Gudrun Hesla blikket for også å få frem behovet for et langsiktig perspektiv på bransjens utfordringer.

Du kan se hele innslaget på nrk.no.

Husk også å stemme på Gudrun Hesla som årets halling 2021, der hun er nominert nettopp for å være en klar og tydelig røst på vegne av en hel næring. Stem hver dag frem til 20. desember her ...