Gudrun Hesla, vertinne på og innehaver av Oset Høyfjellshotell, er også i år nominert til den gjeve tittelen årets halling!

Gjennom hele pandemien har Gudrun vært en klar og tydelig stemme for å fremme håp og muligheter for reiselivsnæringen. På en tydelig og ærlig måte har hun formidlet utfordringene næringen, og da spesielt de små og sjarmerende familiehotellene, har stått i.

Stem på Gudrun her! (En stemme hver dag…)

Det har aldri vært snakk om å gi opp, men å kjempe og om å benytte de mulighetene endringene i markedet har gitt.

Med hevet hode og klart sinn, har Gudrun formidlet og fremmet hele næringens utfordringer på en objektiv, ærlig og ryddig måte.

Familiehotellene er en viktig bærebjelke for reiselivet over hele landet. For hva hadde vel utviklingen av norsk reiseliv vært uten ildsjelene som gjennom generasjoner har gjort alt de kan for å levere gode opplevelser og skape varige minner for gjestene sine.

I dag bærer næringslivet stadig større preg av konserneide kjedebedrifter, det være seg i handelsnæringen så vel i reiselivet – men heldigvis, på Golsfjellet er det fremdeles de familieeide hotellene som består :-).

La oss bevare det ekte, ærlige og herlige mangfoldet av bedrifter som drives med hjerte for gjesten, fremfor drømmen om å realisere størst mulig avkastning på investert kapital.

Støtt de familieeide bedriftene du også, legg turen innom Storefjell, Kamben, Oset, Ørterstølen, Bualia, Golsfjell Fjellstue, Kvanhøgd, Lægeret og Tubbehaugen når du er på Golsfjellet 🙂

Gi samtidig gjerne din daglige stemme til Gudrun i kåringen av årets halling 2021.