Med ny 6-seters stolheis tar Golsfjellet Alpinsenter Bualia et kvantesprang inn i fremtiden.

Ikke bare øker heiskapasiteten fra 1000 til 1700 personer i timen (2300 når heisen er fullt utbygd), men en stolheis åpner også muligheten for å satse på heisbaserte sommeropplevelser slik som terrengsykling.

Alt i i desember er det planer om å åpne den nye stolheisen, som vil gi en helt ny alpinopplevelse på Golsfjellet.

Den gamle t-krokheisen er ikke pensjonert, men den er demontert og pakket pent inn – slik at den i løpet av noen få år kan brukes som sammenbindingsheis med anlegget på Storefjell. Det vil da bli et sammenhengende alpinområde fra Storefjell Ski- og Akesenter til Golsfjellet Alpinsenter Bualia – noe som vil sette en helt ny standard for Golsfjellet som et familievennlig reisemål for nasjonale så vel som internasjonale gjester.

Parallelt med den nye stolheisen, utvides også Åttekanten med nytt kjøkken, bedre sanitæranlegg og skiutleie – noe som vil bidra til å gi gjestene en enda bedre opplevelse enn tidligere.

En stolheis åpner også nye muligheter for helårsdrift, særlig med tanke på den store satsingen på å gjøre Gol, Golsfjellet og hele Hallingdal til landets beste reisemål for naturlig og tilrettelagt terrengsykling. I samarbeid med Gol sti og sykkel, Tråkk`n Roll, Golsfjellet Utmarkslag og Hallingdal Rides er målet å gjøre området til et av de beste heisbaserte områdene for stisykling. Det kompakte anlegget i Bualia gir et unikt utgangspunkt for å bygge et komplett senter for terrengsykling, noe som vil løfte Golsfjellet som reisemål også sommerstid.

Følg med på golsfjelletalpinsenter.no for kontinuerlig oppdatering!