Joda, det er sikkert romantisk med en helgetur til Roma eller Paris – men det kan ikke måle seg med en tur på Bjørnøya i Tisleifjorden …

For hva er vel mer romantisk enn å padle ut til ei øde øy der dere tilbereder et herlig måltid som dere kanskje har fisket selv – før dere faller til søvn under åpen himmel i ei hengekøye?

Akkurat det kan du nemlig invitere din utkårede til på Golsfjellet. For på Oset kan du leie både kajakk, kano,padlebrett,  motorbåt (ikke fullt så romantisk), stormkjøkken og hengekøyer. Ikke nok med det, dere kan også få med dere råvarer til en deilig middag (dersom du ikke tar sjansen på å fiske den selv …) og en god frokost :-).

Så ver så god, Golsfjellet «bjudar på lite romantikk» i sommersolen!

Bestill leie av båt, stormkjøkken og hengekøye her …

NB NB NB!
Bildene er kun for illustrasjon. Avbildete personer forestiller et søskenpar, ikke kjærestepar. Grisene på forsiden var bare så søte at vi var helt sikre på at de trakk til seg oppmerksomheten som trengs for å lure dere til å klikke inn på lenka :-).

Kajakutleie Golsfjellet Oset Høyfjellshotell Foto: Oset Høyfjellshotell Utleie av hengekøyer Golsfjellet Oset Høyfjellshotell Foto: Oset Høyfjellshotell Kajakutleie Golsfjellet Oset Høyfjellshotell Foto: Oset Høyfjellshotell