Omsider åpnet en lenge etterlengtet strandkafè i Oset Båthavn ved Tisleifjorden på Golsfjellet, og jubelen lot ikke vente på seg … Mer enn 500 gjester handlet på Vasskanten åpningsdagen onsdag 21. juli. Hvor mange som var der totalt vet vi ikke – men det var mange, veldig mange :-).

Robin Tiller har laget en liten filmsnutt for å vise stemningen på og rundt Vasskanten, se og nyt!

I perioden 21. juli til 24. august er Vasskanten åpent mellom kl 12 og 18 (NB! Værforbehold, ved «dårlig» vær henvises det til Oset Høyfjellshotell), deretter i helgene frem til og med høstferien.

Hos Vasskanten blir det i år lagt opp til enkel servering, i og med at ikke alle kjøkkenfasilitetene blir ferdigstilt i tide grunnet leveranseproblemer som en følge av Covid-19.

På menyen står det kaffe, is, vafler, deilig hjemmelaget toast med coppaskinke, mozzarella, soltørket tomat og trøffelmajones, vanlig toast med ost og skinke, ulik snacks, mineralvann, øl og vin.

Vasskanten er utviklet av Knut og Ligia Hesla, som også har opparbeidet og driver Hesla Gård i Gol sentrum. Det er Oset Høyfjellshotell, ved Gudrun Hesla, som drifter kafèen.

Vasskanten består enn så lenge av ei flott hallingstue som er innredet som samlingssted med servering, og ikke minst et nydelig opparbeidet uteområde med blant annet egen badestrand. I tillegg kommer det snart opp et stabbur, som blant annet skal fungere som båthus for kanoer, kajakker og padlebrett som leies ut via Oset Høyfjellshotell.