I over 50 år har Kirsten Hippe drevet Langestølen kolonial og kafeteria på Valdressida av Tisleifjorden, nå har sønn og svigerdatter overtatt stedet og skal føre tradisjonene videre.

På Langestølen har Kirsten drevet butikken der hun har solgt dagligvarer, souvenirer og andre ting som er kjekke å ha på hytta. I kafeteriaen har hun servert enkle retter som vafler, karbonadesmørbrød, rømmegrøt, spekemat, kvikaku og diverse drikkevarer.

Kafeen er nå under renovering, oppussing og ikke minst utbygging – slik at den ved åpning rundt st.hans fremstår som delikat, innbydende og forfriskende. De tradisjonelle «langestølrettene» forblir på menyen, men i tillegg kan vi nok vente oss noen nye overraskelser også.

Butikken er som før med sin tradisjonelle retrostil, men vareutvalget er utvidet. I tillegg blir det et bredt utvalg av interiørprodukter og reiseminner. Butikken er for øvrig utstyrt med nye kasse, nye kjøleskap til drikkevarer – samt at lokalene er noe ommøblert. Uansett endringer vil du kjenne deg igjen på Langestølen.

De nye eierne driver for øvrig også med utleie av hytter rundt Langestølen, salg av bjørkeved fra egne og nærliggende skogsområder og diverse hytteservice og vedlikehold.