Nyhet på Golsfjellet!  Guidet sykkelferie både langhelger og ukestur!

Turoperatøren Jotunheimen Travel har et spennende program for Norgesferien 2021. Et av høydepunktene i menyen de har servert for sommeren er guidede sykkelturer med Golsfjellet som utgangspunkt.  Det er lagt opp turer en langhelg i august og en langhelg i september. I juli, midt i sommerens høysesong i fjellet, kan man være med på en ukestur i det fine sykkelområdet Golsfjellet og Valdres.

Opplevelsen er flere av avstikkerne, som er presentert i den populære sykkelboka Mjølkevegen med avstikkere, 15 sykkelturer Golsfjellet og Valdres. Birgit, som er ivrig syklist og forfatter av boka, er guide på disse tre turopplevelsene. Hun vil ta sykkelturistene med på sine favoritturer med utgangspunkt Golsfjellet.

Turene, som er langhelg, har base på Kamben Høyfjellshotell. Her overnatter man tre netter og nyter godt av gode måltider hos det trivelige vertskapet på Kamben for å lade opp til aktive dager. Det er lagt opp til tre sykkelturer av varierende lengde.

For ukesturen i juli er det base både på Kamben og på Gombou Fjellstue på Stølsvidda.  Da bor man først et par netter på Golsfjellet, før man tråkker seg til Gomobu via stølsidyllen Jaslangen, som mange kaller selveste indrefileten av Valdres. Fremme på Gomobu venter to netter med gode senger og god fjellkost, før to nye netter venter på Kamben for bla. å sykle turen Tisleidalen rundt.

Bagasjen fraktes mellom stedene slik at man ikke trenger å tenke på når man tråkker avgårde. Ut fra både Kamben og Gomobu venter fine  og varierte turer i det som er Nord –Europas mest aktive stølsområde.

Jotunheimen Travel inviterer med dette til en vakkert sykkelopplevelse på Golsfjellet og Stølsvidda med en turleder som vil by på sine aller beste tips langs veien. For detaljert informasjon og påmelding gjelder denne lenken: https://jotunheimentravel.com/sykkelruter/