Etter flere år med kraftig økning i antall stolpejegere på Gol og Golsfjellet har arrangørene, Gol og Hemsedal Røde Kors Hjelpekorps og Hallingdal Flyklubb utvidet konseptet til å ha tre separate kart.

Et dagsturkart for Golsfjellet (20 stolper), et for sentrum (20 stolper) og et for øvrige Gol og Golsfjellet (40 stolper). Dette gjør at du som jeger lettere kan planlegge hvordan du skal gjennomføre årets jaktsesong. Kanskje setter du av tre dager, kanskje bruker du hele sommeren – det er du som bestemmer det.

Best av alt, første kart (Gol sentrum) åpner alt fredag 30. april kl 06.00 – så her er det bare å gjøre seg klar …
Vi er tidlig ute med første kart – det kan ligge noe snø/is på de høyest plasserte stolpene, så ta det pent😀

Når alle kart er stengt etter høstferien foretas det en enkel uttrekkspremiering av alle som har deltatt på våre kart.

Vi takker våre samarbeidspartnere som er med på å gjøre dette mulig, ta en kikk på stolpen du besøker hvem som støtter oss og avlegg de gjerne et besøk når du har behov for en tjeneste som de leverer.

Vi fortsetter arbeidet med utplassering av de andre kartene og kommer med informasjon når det er klart for kartslipp.