Det er med tungt hjerte vi nå informerer om at vi har bestemt oss for å stenge Oset, Storefjell og Golsfjell Fjellstue i påsken.
Vi ønsker oss på ingen måte påskeferie. Vi vil aller helst ha fulle hus med smilende, glade og påskebrune gjester som sammen skaper minner for livet her hos oss på Golsfjellet.
Det lar seg ikke gjøre i år, i og med at smittesituasjonen har forverret seg den siste tiden. Vi som driver hotell har et stort ansvar når det gjelder å legge forholdene til rette for smittesikre og trygge opphold. Det har vi klart så langt, men de nye kravene gjør det veldig utfordrende å tilby gode opplevelser for hele familien.
For våre påskegjester er turen til Golsfjellet et av årets absolutte høydepunkt med kostymerenn, barneunderholdning, konserter, vitenshow, lekerom, barneklubber og mange flere gode opplevelser sammen med de andre gjestene.
Vi har den aller største respekt for de iverksatte tiltakene for å begrense smittespredningen, for vi ønsker oss tilbake til en så normal hverdag som mulig der vi på ny kan glede oss over å ønske dere velkommen.
All den tid tiltakene krever at det ikke er organiserte aktiviteter, at gjestene må holde minimum to meters avstand, at basseng og lignende fasiliteter ikke kan benyttes, at gjestene ikke kan oppholde seg i fellesareal men tilbringe tiden utenom måltidene på rommene osv – ser vi at vi ikke er i stand til å levere de opplevelsene våre gjester ønsker og forventer av et påskeopphold.
Å ikke kunne levere de opplevelsene gjestene ønsker, sitter langt inne hos oss som driver hotell med hjertet og ikke bare lommeboka.
Vi har lov til å holde åpent, men slik vi ser det er det ansvaret vi da ville tatt på oss når det gjelder smittevern så stort og risikabelt at vi velger å gjøre det vi aller minst vil – nemlig å holde stengt i påsken 2021.
Det er selvsagt også en økonomisk side ved denne avgjørelsen. Vi opplevde alle et ras av avbestillinger da det ble innført nye og strengere smittevernstiltak i Viken i forrige uke. Da vi i fellesskap bestemte oss for at det ikke var forsvarlig verken smittevernsmessig eller økonomisk å holde åpent, var det svært få gjenværende bestillinger for påsken.
For oss ble det derfor riktig å stenge både fordi vi ikke klarer å levere det produktet gjestene ønsker og av både smittevernsmessige og økonomiske hensyn.
Fremover håper vi myndighetetene støtter opp om et mangfold i reiselivsnæringen, og at de ser verdien av å ta vare på familieeide/drevne bedrifter med lang historie… Vi trenger helt klart bedre støtteordninger/betingelser til for at vi skal komme oss i gjennom dette, en de som gjelder nå.
La oss håpe at vi snart ser enden av denne pandemien, slik at vi igjen kan komme sammen og skape nye minner. Gjerne i form av et hyggelig opphold her hos oss på Golsfjellet.

 

Vi ønsker dere alle en god påske, ta hensyn til tiltakene og praktiser smittevern slik at vi snart sees igjen❤️

Inntil da skal vi kjempe for å holde stand, slik at vi igjen kan få gleden av å ønske deg/dere velkommen hit til oss på Golsfjelet.

Vennlig hilsen fra alle oss på Golsfjell Fjellstue, Oset Høyfjellshotell og Storefjell Resort Hotel

NB! Kamben holder åpent, og vi andre kommer tilbake med mer informasjon om «ta-med-hjem» muligheter av deilig påskemat.