Hallingdølen melder i dag at Golsfjellet ikke stenger ned i påsken. Hotellene gjør alt de kan for å holde oppe og på den måten sikre gjestenes gode opplevelser gjennom smittevernstilpassede og tilrettelagte tilbud.

«Det blir endringer, men vi skal fremdeles tilby det vi er aller best på – gjestfrihet» sier Gudrun Hesla på Oset Høyfjellshotell.

Ta med maten hjem på hytta!

Endringene for hotellene innebærer bl.a. at de i år ikke kan servere gjester som ikke bor på hotellene, men både Oset, Storefjell og Kamben jobber med å etablere et «ta med hjem-tilbud» i form av ulike deilige supper, matkasser med tilrettelagte middager med oppskrifter, nybakte brød, pizza, hamburgere, smørbrød/snitter osv osv.

Digitale påskeaktiviteter

Hotellene kan heller ikke tilby aktiviteter og underholdning i fellesarealene, men også her jobber de med digitale løsninger for å gi gjestene den gode påskefølelsen – selv om de stort sett må oppholde seg på rommene.

Færre gjester, flere rom til hver gjest …

I og med at gjestene i år ikke kan bruke fellesarealene på samme måte som tidligere – samt at hotellene ikke kan fylle alle rommene for å opprettholde smitteverntiltakene, tilbyr flere av hotellene gjestene å leie to rom til en fordelaktig pris. På den måten kan familiene bruke et av rommene som oppholdsrom, og det andre som soverom.

Åpne skisentre

Både Golsfjellet Alpinsenter Bualie og Storefjell Ski- og Akesenter holder åpent hele påska.

Smittevern – et felles ansvar!

Smittevern er et felles ansvar, derfor forutsetter en vellykket påskefeiring på Golsfjellet at alle følger de gjeldende reglene. Hotellene har fått en enorm tillit fra styresmaktene som lar dem holde åpent, og gjør alt de kan for at påskefeiringen skal gjennomføres på en forsvarlig måte.

Derfor er det viktig at også alle gjestene følger de smittevernsreglene som til en hver tid og på et hvert sted gjelder. Styresmaktene stoler på hotellene, hotellene stoler på deg 🙂

Golsfjellet står sammen <3

Det er utvilsomt utfordrende for hotellene å skulle holde åpent i påsken. De kan ikke tilby det samme produktet som de er vant til, ei heller kan de fylle alle rommene siden det er strenge krav til blant annet at gjestene skal holde god avstand osv.

Hotellene har derfor blitt enige seg i mellom at dersom det ikke er økonomisk forsvarlig å holde alle hotellene åpne, «deler» de på gjestene. Det vil si at dersom det ikke blir stor nok etterspørsel på Storefjell, tilbys gjestene opphold på Kamben og Oset – vice verca.

Det økonomiske målet med å holde åpent i påsken er å gå i null påpeker både Andreas Nibstad (Storefjell) og Gudrun Hesla (Oset) til Hallingdølen. Det hele handler om å ikke svikte gjestene som ønsker å oppleve påsken på Golsfjellet.

Abonnerer du på Hallingdølen, kan du lese hele artikkelen her …