Søndag 7. mars kjørte Oset Høyfjellshotell i gang et eget løypelotteri i håp om å samle inn noen ekstra kroner til løypekjøringen på Golsfjellet, siden hotellet selv ikke har anledning til å bidra på samme nivå som før koronapandemien.

Løypelotteriet fungerer slik at de som ønsker å delta vippser et bidrag til løypelagets Vippskonto (nr 580 800). For hver 50-lapp som vippses inn, får giveren et lodd i trekningen av et to-dagers sommeropphold for to personer på Oset Høyfjellshotell. Det eneste de må gjøre i tillegg til å vippse, er å sende et skjermbilde av overføringen til oset@oset.no.

Utvider premiepotten

«Vi satt det vi trodde var et hårete mål om å samle inn 5000 kroner. Det nådde vi alt etter noen få timer. Nå har det snart gått ei uke, og vi nærmer oss hele 10.000 kroner. Derfor har vi bestemt oss for å øke premiepotten. For hver 10.000 kroner vi samler inn, legger vi til et ekstra to-dagers sommeropphold for to personer. Så desto flere som gir, desto flere premier blir det!» (Gudrun Hesla, vertinne Oset Høyfjellshotell)

Utfordrer næringslivet i Gol

I og med at skiløypene på Golsfjellet er en svært viktig del av Gol og Golsfjellet som reiselivsprodukt, utfordrer Gudrun Hesla næringslivet i kommunen til å bidra til løypekjøringen enten gjennom å kjøpe lodd i løypelotteriet eller ved å overføre sine bidrag direkte til løypelaget (Golsfjellet Utmarkslag).

Kjøper f eks en eiendomsmegler lodd for kr 10.000 i lotteriet, kan jo en eventuell premie brukes for å belønne en av de ansatte – eller kanskje brukes som premie i en intern konkurranse …

Kommet for å bli!

«Vi er veldig godt fornøyd med responsen, og kan alt nå garantere at vi viderefører dette tiltaket til neste år. Vi vil gjøre det vi kan for å bidra til å opprettholde og videreutvikle det fantastiske langrennsproduktet på Golsfjellet. Neste år kan det jo til og med hende vi får med oss de andre hotellene, slik at vi får et kjempestort lotteri …» (Gudrun Hesla).

Hvordan delta?

  1. Vipps inn ditt bidrag til nummer 580 800, mer betalingen løypelotteri Oset
    (for hver femtilapp får du ett lodd i trekningen)
  2. Send skjermbilde av overføringen til oset@oset.no
    (vet du ikke hvordan du tar skjermbilde, fortvil ikke for vi får liste over hvem som har betalt før trekningen ca 5. mai)
  3. Slå deg selv lett på skuldra og si til deg selv at nå har du også bidratt til å gjøre skiløypene på Golsfjellet gode.
  4. Ta deg en velfortjent skitur.
  5. Vent spent på trekningen ca 5. mai.

Støtt skiløypene på Golsfjellet, kjøp lodd i løypelotteriet