For mange er julebordet en viktig tradisjon, men i år er det ikke så mange som har fått anledningen til å unne seg denne opplevelsen som en følge av smittevernrestriksjonene. Både fordi mange av hotellene har sett seg nødt til å stenge som en konsekvens av manglende etterspørsel, og ikke minst fordi de fleste firmaer i år har valgt andre løsninger for å takke de ansatte for året som snart har gått.

Førstkommende lørdag, 5. desember, kan du og familien din unne deg et julebord på Storefjell Resort Hotel, der smittevernreglene følges så godt det lar seg gjøre – slik at gjestene skal få en så smakfull og trygg julebordsopplevelse som mulig.

Det er rikelig med plass mellom bordene, køregulering rundt buffeten, strenge krav til håndvask, kontinuerlig utbytting av gripebestikk og vasking av kontaktflater osv. Hotellets ansatte gjør rett og slett alt de kan for at du og din familie skal få en trygg og velsmakende opplevelse nå i førjulstiden.

Maten er som alltid velsmakende :-).

Kontakt hotellet på telefon 3207  8000 eller via storefjell@storefjell.no nå for å sikre dere plass på årets siste julebord på Golsfjellet.

God advent!

NB! Bildet er fra Gildehallen på Oset. Den unge kokken er Jørgen Hesla Berget , men siden vi på Golsfjellet står sammen for å overvinne og overleve koronaen deler vi gjerne både gjester og bilder med hverandre.