Gjennom hele koronapandemien har Gudrun Hesla stått fjellstøtt og talt reiselivets sak på en objektiv og fremtidsrettet måte. Hun har jobbet målrettet og bevisst for å kunne stå så godt skodd som mulig når tidene igjen skal snu, for det er i motgang kampene må kjempes slik at gevinsten kan høstes i medgang.

Gudrun Hesla har representert reiselivet i en rekke sammenhenger med klare og tydelige budskap, uten å svartmale situasjonen.

I tillegg gikk hun i bresjen for å unngå matsvinn ved å tilby matvarelageret sitt til den lokale helseetaten da hotellet brått måtte stenge ned i mars.

Også lokalavisa Hallingdølen har merket seg Gudrun Heslas holdninger, klare tale og pågangsmot for å bidra til å løfte en presset næring gjennom krisetidene. Derfor er hun en av 20 nominerte til prisen «Årets Halling».

Abonnerer du på Hallingdølen, kan du gi din daglige stemme til Gudrun her.

Gudrun Hesla, Oset Høyfjellshotell, nominert til tittelen årets halling 2020

Gudrun Hesla, Oset Høyfjellshotell, nominert til tittelen årets halling 2020