I dag er det den 1. desember og jeg tenkte det var en fin dag å dele en historie som betyr veldig mye for oss. Da vi åpnet opp igjen hotellet i juni etter corona-stengningen i vinter/vår, var vi veldig usikre og spente på hva vi i det hele tatt kunne håpe på og forvente av trafikk…
Rett etter åpning, 19. juni sjekket en storfamilie på 3 generasjoner inn på hotellet. De var 15 personer med store og små, og koste seg sammen i nærmere en uke med fjellturer, bading i Tisleia tidlig og sent, avslapping og gode måltider med tilhørende samtaler osv. Det var en fryd å observere det gode samholdet i denne familien💕.
Da de sjekket ut, ønsket jeg dem god tur hjemover, men de skulle ikke hjem – de skulle videre på hytta. Det viste seg at de har ei familiehytte i Auenhauglie, kun 10 minutter fra Oset, hvor de skulle tilbringe den neste uken. Hele storfamilien skulle egentlig vært i Frankrike. Alternativet ble altså ei uke på Oset og ei på hytta…
De så ingen grunn til å feriere på noe annet fjell så lenge Golsfjellet var det beste alternativet for dem. Dessuten ønsket de å bidra til Osets eksistens i fortsettelsen (snakk om dugnadsånd).
Jeg ble så rørt, takknemlig og glad. Hver eneste gang det har gått litt trått på grunn av avbestillinger, nedstengning og relativt dystre fremtidsutsikter – tenker jeg på denne fantastiske familien.
Dette ble den største motivasjonen jeg kunne ta med meg inn i sommer- og høstmånedene sammen med mine ansatte.
Tusen, tusen takk igjen til Sverre og resten av den gode familien❤️
✨Ønsker dere alle en magisk adventstid🕯✨
Vennlig hilse fra Gudrun Hesla med familie og ansatte på Oset Høyfjellshotell.
Oset fjellkirke, fjellkapell, bryllup, Golsfjellet, Hallingdal, Valdres. Foto: Thorgeir Røer

Oset fjellkirke, fjellkapell, bryllup, Golsfjellet, Hallingdal, Valdres.
Foto: Thorgeir Røer