Høstferien står for tur, og vi på Golsfjellet ønsker deg velkommen til aktive og avslappende dager i et fargesprakende høstfjell.

Selv om vinteren nærmer seg, er det fremdeles rikelig med aktivitetsmuligheter her på Golsfjellet – så derfor minner vi deg nå på noen av de mange mulighetene:

 1. Stolpejakten
  På Gol og Golsfjellet er det faktisk hele 80 stolper du som stolpejeger kan finne. Les mer om Stolpejakten på Golsfjellet her …
 2. Toppturer med DNT SjekkUT
  På alle toppene og noen ekstra steder, har vi i år aktivert DNT SjekkUT. Det er en digital turbok, som du laster ned på telefonen din. Det er helt gratis og du trenger ikke å være medlem av DNT. Gjør turen morsommere, sjekk inn med sjekk ut. NB! Trekning av velsmakende premier blant de som besøker alle postene i år …
  Mer om SjekkUt Gol og Golsfjellet finner du her …
 3. Sykling på gode fjellveier og stier
  Golsfjellet med tilhørende områder på Stølsviddene i Valdres og Hemsedal er et av landets beste områder for fjellsykling. Her finner du milevis med suverene fjellveier og gode stier. Vi har merka en rekke gode rundturer, samt beskrevet flere andre forslag – uavhengig av om du vil prøve deg på stisykling eller foretrekker fjellveiene.
  Sjekk ut sykkelmulighetene her …
 4. Kano-, kajakk- og båtutleie
  Tisleifjorden er et flott sted for vannaktiviteter, og selv om badetemperaturen nok er litt i laveste laget for de fleste – kan du fremdeles nyte det naturen fra en kano, kajakk eller kanskje en liten motorbåt.
  Både Oset og Golsfjellet alpinsenter Bualia leier ut båter.
 5. Noe å bite i, eller kanskje en god og varm kopp med kakao?
  Hotellene på Golsfjellet tilbyr alle ulike matretter, vafler og god drikke – så hvorfor ikke gjøre noe ekstra ut av turen?
  Oversikt over serveringsstedene finner du her.
 6. Frisbeegolf på Sanderstølen
  Den nye farsotten frisbeegolf har kommet til Golsfjellet! På Sanderstølen finner du en flott ni-kurvs skogbane med artige utfordringer. NB! Du må ha med egne frisbeer, noe du blant annet får kjøpt hos Intersport på Fagernes og Gol.
 7. «Skikkelig» topptur?
  Har du lyst på en litt mer utfordrende og spektakulær topptur enn det Golsfjellet kan by på, da anbefaler vi at du prøver Grønnsenknippa (lett) eller Gråkampen i Vestre Slidre – ca 30 minutters kjøretur fra Oset Høyfjellshotell. Dette er to nabotopper, men den ene er noe mer krevende enn den andre. Begge turene gir deg en fortryllende utsikt.
  Les mer om Grønnsenknippa her og Gråkampen her!
 8. Høyt og Lavt i Hemsedal
  Blir barna rastløse i løpet av ferien? River de ned hytta eller hotellrommet? Klatrer de i gardinene (eller er det kanskje kattene som pleier å gjøre det?)? Ta de med til Høyt og Lavt klatrepark i Hemsedal. Morsom og utfordrende klatreløype, midt i sentrum.
 9. Fryser kortet ditt på fjellet?
  Om du kjenner at betalingskortet ditt har akutte frostskader, er det gode handlemuligheter i Gol sentrum, Hemsedal, Leira og Fagernes. Gode spesialforretninger med rikt vareutvalg, kunnskapsrike og serviceinnstilte butikkmedarbeidere.

Så da sees vi vel på Golsfjellet i høstferien da vel :-).