Regjeringen har nylig vedtatt en ny krisepakke på en kvart milliard for å hjelpe reiselivsnæringen gjennom sommeren 2020, men på langt nær alle hotelleiere setter av tid til å søke støtte …

Gudrun Hesla på Oset sier til Hallingdølen at hun heller bruker tid på å steike vafler og skjenke kaffe enn å skrive søknader. På Oset Høyfjellshotell har de nemlig snudd krise til suksess, og har så langt i sommer opplevd en omsetningsøkning på hele 50%.

Nøkkelen til suksessen mener hun ligger i at Oset gjennom de siste ti-årene har gått mer og mer bort fra bussgrupper til heller å fokusere på familier som ønsker å oppleve det unike aktivitetstilbudet med suverene sykkel-, fiske-, padle- og turmulighetene på Golsfjellet.

Dersom du abonnerer på Hallingdølen, kan du lese hele stykket her:

https://www.hallingdolen.no/naeringsliv/treng-ikkje-krisehjelp-fra-regjeringa/