Gjennom flere tiår har turbøkene på de forskjellige toppene på Golsfjellet samlet tusenvis av underskrifter, tegninger og artige historier fra glade vandrere. I år blir de derimot ikke tilgjengelige, som en følge av smittevernstiltak i forbindelse med koronaviruset.

Det er derfor en glede å kunne meddele at Visit Golsfjellet SA har inngått et samarbeid med Den Norske Turistforeningen om å bruke deres digitale turbokapp, DNT SjekkUT – som er tilgjengelig for  iPhone så vel som Androidtelefoner.

DNT SjekkUT er mye mer enn en vanlig turbok, i og med at du i tillegg til å signere den digitalt også kan dele bilder av deg selv og turposten via sosiale medier, se kart som viser hvor både du og turposten er – og ikke minst kan bruke den over hele landet.

Appen er gratis, og brukerne trenger ikke å være medlem av DNT.

Vi på Golsfjellet er stolte og ydmyke over at vi kan få benytte dette unike tilbudet, all den tid DNT er en kjent, sterk og stolt merkevare som symboliserer kvalitet gjennom turglede for hele familien. For oss på Golsfjellet er dette en del av vår kjerneverdi siden vi ønsker å fremstå som det familievennlige fjellet.

Toppene på Golsfjellet er allerede aktive i appen, men vi ønsker med dette å invitere dere til å forevige den offisielle åpningen av SjekkUT Golsfjellet, samtidig som vi for i år stenger toppturkassene med hengelåser for å begrense smitterisikoen.

Åpningen av appen og stengingen av turkassene finner sted på Ørterhøvda mandag 22. juni kl 12.00. Enkel servering.

Les mer om DNT SjekkUT og last ned appen her …

Vennlig hilsen

 

Visit Golsfjellet SA

 

Gudrun Hesla (tlf 415 79 500)
Arne Nibstad (tlf 9797 8000)
Martin Glimme